Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθησε να διώξει εργαζομένους

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθησε να διώξει εργαζομένους

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Ρούμελης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2023, λειτούργησε με πρωτοφανή τρόπο, ακόμα και για τα δικά του δεδομένα.

Για αρκετή ώρα ο κύριος Ρούμελης δεν ξεκινούσε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το πρόσχημα ότι δεν λειτουργούσαν όλα τα κλιματιστικά, λόγω βλάβης, και γιατί μέσα στην αίθουσα υπήρχε πολύς κόσμος.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχαν σχολικές καθαρίστριες, οι οποίες βρίσκονταν εκεί εξαιτίας της συζήτησης για τις συμβάσεις με τις οποίες θα προσληφθούν τη νέα σχολική χρονιά. Ο πρόεδρος απαιτούσε να περάσουν έξω και να μείνουν μόνο οι εκπρόσωποί τους, λόγω ζέστης!

Ο κύριος Ρούμελης δεν φρόντισε να φτιάξει τα κλιματιστικά, όπως δεν είχε φροντίσει να φτιάξει τα μικρόφωνα για μία ακόμα φορά, και προσπαθούσε να διώξει εργαζομένους του δήμου από τη συνεδρίαση. Έφτασε να επιτεθεί φραστικά στους δημοτικούς συμβούλους που αντέδρασαν στη στάση του και να τους αποκαλέσει εργατοπατέρες.

Κάτω από την αμετακίνητη στάση των εργαζομένων και της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος αναγκάστηκε να ξεκινήσει τη συνεδρίαση.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ