Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Απάντηση στην agkidapress και στον Μουμουλίδη Σταύρο περί λαϊκισμού»

«Απάντηση στην agkidapress και στον Μουμουλίδη Σταύρο περί λαϊκισμού»

Την παρακάτω ανάρτηση με τη συγκεκριμένη φωτογραφία τη βρήκαμε εντελώς τυχαία στον προσωπικό λογαριασμό του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργου Σταυρίδη:

«Απάντηση στην agkidapress και στον Μουμουλίδη Σταύρο περί λαϊκισμού ( Επειδή έγινε ανάρτηση της παρακάτω φωτογραφίας )

Το γεγονός συνέβη Ιούνιο 2022. Μετά από μια δυνατή καταιγίδα μας ειδοποίησαν ότι στο 9ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου -Κορδελιού χτυπάει ο συναγερμός. Η παρέμβαση μας ήταν άμεση.

Ο συναγερμός χτυπούσε, γιατί είχε βραχυκύκλωμα  και ο χώρος   ( διάδρομος , γραφείο και αίθουσα διδασκαλίας ) είχαν 12 εκατοστά νερό. Ειδοποιήθηκε η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου. Προσωπικά ειδοποίησα την Πυροσβεστική. Επειδή τα νερά ήταν κάτω από 20 πόντους μας είπαν δεν μπορούν να τα απορροφήσουν. Κατόπιν καλέσαμε ιδιωτικό συνεργείο οι οποίοι ήρθαν και μας είπαν ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν με την αντλία και μόνο με κουβάδες μπορούν να αδειάσουν. Έτσι η Διευθύντρια, η Νηπιαγωγός, η καθαρίστρια, η συνεργάτιδά μου και εγώ για τρεις  ώρες πετούσαμε τα νερά με τους κουβάδες  και έτσι προλάβαμε και σώσαμε τον εξοπλισμό του Νηπιαγωγείου ( Η περιουσία του Δήμου ).

Πού είναι ο λαϊκισμός;

Έχω κάνει πολλά περισσότερα από αυτό αλλά δεν τα γνωρίζετε.

Είναι στις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής;

Λαϊκισμός είναι όταν λες και δεν κάνεις».

Ο κύριος Σταυρίδης απάντησε στην «Αγκίδα» και στον Μουμουλίδη Σταύρο χωρίς να μας στείλει την απάντησή του. Ο κύριος Σταυρίδης απηύθυνε την απάντησή του στο κοινό του στο facebook. Ο κύριος Σταυρίδης έκρινε σκόπιμο να μην μας στείλει την απάντησή του για να τη δημοσιεύσουμε. Γιατί άραγε; Δεν τα πιστεύει αυτά που γράφει;

Ήταν ο ορισμός του λαϊκισμού αυτό που κάνατε κύριε Γιώργο Σταυρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ