Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχετικά με όσα έγραψε ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης για την «Αγκίδα»

Σχετικά με όσα έγραψε ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης για την «Αγκίδα»

Αγαπητέ κύριε Γιώργο Σταυρίδη,

με έκπληξη διάβασα την ανάρτησή σας στο facebook, με την οποία απαντούσατε σε δημοσίευμα της Αγκίδας που είχε τίτλο «Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου ξεχνάει ότι πληρώνεται από το δήμο», την οποία δεν είχα δει και για την οποία εσείς με ενημερώσατε.

Κατ’ αρχάς απόρησα γιατί απαντάτε στην «Αγκίδα» αντί στο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Γιαννακόπουλο, που σας έθεσε το ερώτημα κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η απάντησή σας προς την «Αγκίδα», είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Το ζήτημα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι πόσες απουσίες έχει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος. Το ζήτημα είναι ότι αναζητούσατε ημερομηνία για να συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών κι εσείς αντιδράσατε στις ημερομηνίες που πρότεινε η αντιπολίτευση, λέγοντας πως σ’ αυτές δεν μπορείτε εσείς και προσθέτοντας ότι δεν γίνεται οι συνεδριάσεις να διεξάγονται όποτε μπορεί η αντιπολίτευση. Κι όμως κύριε Σταυρίδη έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται, γιατί τα μέλη της αντιπολίτευσης δεν αμείβονται από το δήμο, σε αντίθεση με τα περισσότερα μέλη της διοίκησης.

Όσον αφορά τις απουσίες των δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις, δεσμευόμαστε ότι θα τις δημοσιεύσουμε αμέσως μόλις τις μετρήσετε και μας τις στείλετε.

Σχετικά με το λαϊκισμό που χρεώσατε στην «Αγκίδα» ενόψει εκλογών, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εγώ δεν έβαλα να με φωτογραφήσουν την ώρα που έβγαζα νερά από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο για να δημοσιεύσω τη φωτογραφία στο facebook. Αυτό το κάνατε εσείς κύριε Σταυρίδη.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ