Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉταν ο ορισμός του λαϊκισμού αυτό που κάνατε κύριε Γιώργο Σταυρίδη

Ήταν ο ορισμός του λαϊκισμού αυτό που κάνατε κύριε Γιώργο Σταυρίδη

Κύριε αντιδήμαρχε Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργο Σταυρίδη,

σχετικά με την απάντηση που μου δώσατε από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook, την οποία μάλλον την απευθύνατε περισσότερο στους φίλους σας παρά σε μένα, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

1.Λαϊκισμός είναι ακριβώς αυτό που κάνατε και μάλιστα λαϊκισμός του χειρίστου είδους. Αναρτήσατε φωτογραφία στον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook με την παρουσία και τη δράση σας σε νηπιαγωγείο του δήμου που πλημμύρησε. Στην Ελληνική γλώσσα αυτό δεν λέγεται κατόρθωμα κύριε Σταυρίδη. Λαϊκισμός λέγεται. Την ώρα που δίνατε τη μάχη για να σώσετε τον εξοπλισμό του νηπιαγωγείου, όπως γράφετε, κάποιος άφησε τη μάχη και σας φωτογράφισε μαχόμενο, προκειμένου να αναρτήσετε τη φωτογραφία στον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook.

2.Λαϊκισμός είναι η επιφανειακή μίμηση λαϊκών προτύπων, η πολιτική πρακτική που αποσκοπεί στον προσπορισμό πολιτικού οφέλους με προγράμματα και ενέργειες που φορτίζουν συναισθηματικά έναν λαό και ακυρώνουν την κριτική και τον έλεγχο. Αυτός είναι ο ορισμός του λαϊκισμού κύριε Σταυρίδη και είναι ακριβώς αυτό που κάνατε.

3.Τα πολλά περισσότερα που έχετε κάνει και δεν τα γνωρίζουμε, όπως γράφετε, καλά είναι να τα μάθουμε, μην τυχόν και είναι τίποτα προσπάθειες παρόμοιες με την προσπάθειά σας να στοιβάξετε το 25ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 25ου, καταργώντας εργαστήρια και άλλες αίθουσες ειδικών μαθημάτων.

4.Όταν λες και δεν κάνεις, όταν υπόσχεσαι και δεν κάνεις, όταν δεσμεύεσαι και δεν κάνεις, δεν είσαι λαϊκιστής, όπως εσείς ορίσατε το λαϊκισμό. Όταν κάποιος λέει και δεν κάνει είναι ασυνεπής, ψεύτης, πολιτικός απατεώνας, αλλά όχι λαϊκιστής.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ