Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν είπε τίποτα για τη ρύπανση και τη δυσοσμία ο κύριος Μανδαλιανός

Δεν είπε τίποτα για τη ρύπανση και τη δυσοσμία ο κύριος Μανδαλιανός

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση της 11ης Ιουνίου 2023, δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για τη ρύπανση και τη δυσοσμία, προβλήματα από τα μεγαλύτερα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Αυτό όμως που είναι άξιο απορίας είναι πως ενώ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να του θυμίσουν κάποιο πρόβλημα στο οποίο δεν αναφέρθηκε και ενώ παρενέβησαν αρκετοί για να του ζητήσουν να μιλήσει για κάτι το οποίο παρέλειψε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να του υπενθυμίσει τα προβλήματα της ρύπανσης και της δυσοσμίας.

Στο δήμο που είναι βουτηγμένος στη ρύπανση και τη δυσοσμία, στο δήμο που καθημερινά βρομοκοπάει, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους εκατό υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που παρουσίασε, ούτε ένας από τους εκατοντάδες ανθρώπους που συγκέντρωσε ο κύριος Μανδαλιανός στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, για να του υπενθυμίσει το μεγάλο πρόβλημα του δήμου.

Αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι δημότες πηγαίνοντας στην κάλπη των δημοτικών εκλογών. Ούτε στον κύριο Μανδαλιανό, ούτε στους υποψηφίους του, ούτε στους στενούς ψηφοφόρους του δεν καίγεται καρφί για τη ρύπανση και τη δυσοσμία στο δήμο. Οι δημότες πρέπει να αντιληφθούν πως αν αυτή η διοίκηση επανεκλεγεί, θα θεωρήσει πως  πήρε ψήφο υποστήριξης στην απαράδεκτη διαχείριση που έκανε στα περιβαλλοντικά ζητήματα και θα συνεχίσει κάνοντας ακόμα πιο τραγικά πράγματα.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ