Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: «Προτεραιότητά μας η επένδυση στον αθλητισμό»

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Προτεραιότητά μας η επένδυση στον αθλητισμό»

«Η επένδυση στον αθλητισμό αποτελεί προτεραιότητα του συνδυασμού «Δήμος Πρωταγωνιστής», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης παρευρέθηκε στο ΔΑΚ Ευόσμου και παρακολούθησε την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ «Άθληση για Όλους». Η διοργάνωση επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα, με πρωταγωνιστές αθλούμενους ηλικίας από 4 έως 90 ετών.

Η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» δίνει ιδιαίτερο βάρος στον αθλητισμό, έχοντας ως βασικές δεσμεύσεις τη βελτίωση των υποδομών και τη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων που θα γίνουν θεσμός για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου και πανελληνίως.

Όπως εξήγησε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, «η επένδυση στον αθλητισμό είναι ίσως η σημαντικότερη που μπορεί να κάνει ένας Δήμος, καθώς αυτή ισοδυναμεί με επένδυση στην υγεία και την ευημερία των συμπολιτών μας. Τέτοιου είδους επενδύσεις έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τον πιο νεανικό δήμο της χώρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ