Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Ανδρεάδης: Οι συνεργάτες μου είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν το πολιτικό τους...

Βασίλης Ανδρεάδης: Οι συνεργάτες μου είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν το πολιτικό τους μέλλον

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Μαΐου 2023, ο Βασίλης Ανδρεάδης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του και όλους τους δημότες.

Ο κύριος Ανδρεάδης συνέχισε λέγοντας πως είναι σημαντικό μία υποψηφιότητα από το δήμο να πετύχει να μπει στη Βουλή σε οποιοδήποτε κόμμα κι αν ανήκει, πολύ περισσότερο αν αυτό είναι κυβερνητικό κόμμα. Ο υποψήφιος βουλευτής συμπλήρωσε πως εάν οι επόμενες εκλογές γίνονταν με σταυρό προτίμησης πιθανότατα θα ήταν πολλοί περισσότερες οι ψήφοι και καλύτερο το αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης υπογράμμισε ότι το θετικό προσωπικό εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε πως ήταν σωστή η επιλογή του να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή με στόχο, κάποια μέρα, να εκλεγεί βουλευτής.

Όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά, ο κύριος Ανδρεάδης δήλωσε πως θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος και θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του έως το τέλος της θητείας, εκτός αν του ζητήσει την έδρα ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Καμαρινός, οπότε και θα παραιτηθεί. Όσον αφορά τους συνεργάτες του, αφού για ένα διάστημα υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος, είπε πως είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το πολιτικό τους μέλλον. Ο Βασίλης Ανδρεάδης τόνισε ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε απόφασή τους.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ