Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεγάλη γιορτή του πολιτισμού που όμως ο δήμαρχος δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί

Μεγάλη γιορτή του πολιτισμού που όμως ο δήμαρχος δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί

Μεγάλη γιορτή του πολιτισμού, της δημιουργίας και της αυθεντικής καλλιτεχνικής έκφρασης χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, το «13ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κυρίλλεια & Μεθόδεια 2023», που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Ευόσμου από τις 12 έως τις 14 Μαΐου.

Μεγάλη γιορτή του πολιτισμού, αλλά ο δήμαρχος και η διοίκησή του δεν ήθελαν να δώσουν το χώρο για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή της δημιουργίας και της αυθεντικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Είδανε και πάθανε δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μέχρι να καταφέρουν με τις πιέσεις τους τη διοίκηση να δώσει το χώρο.

Αφού επιτέλους η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να δώσει το χώρο και να αφήσει να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, ο δήμαρχος παρέστη στις εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από πλήθος συνεργατών του, και μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση και προφορικώς από μικροφώνου και γραπτώς από το φυλλάδιο με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν χρειάστηκε να πιέσουν για να απευθύνει ο δήμαρχος χαιρετισμός στην εκδήλωση, γιατί αυτό ο κύριος Μανδαλιανός το έκανε με πολύ χαρά και χωρίς παρακαλετά.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ