Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι «μεταγραφές» δεν σώζουν τη διοίκηση Μανδαλιανού

Οι «μεταγραφές» δεν σώζουν τη διοίκηση Μανδαλιανού

Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπάθησε το μηδενικό της έργο και τα εσωτερικά της προβλήματα να τα καλύψει με «μεταγραφές» από παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Τελικά αυτές οι «μεταγραφές» ήταν ελάχιστες και δεν χρειάστηκαν ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού για να τις μετρήσουν.

Τελευταία στα «πηγαδάκια» του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζωπυρώθηκε η κουβέντα για τη «μεταγραφή» στην παράταξη Μανδαλιανού ενός μέλους της μείζονος αντιπολίτευσης, το οποίο στις τελευταίες εκλογές δεν εξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το συγκεκριμένο όνομα είχε ακουστεί και λίγους μήνες πιο πριν.

Τζάμπα εκτίθεται η διοίκηση Μανδαλιανού στο άγχος της να δείξει πως μέλη της αντιπολίτευσης αναγνωρίζουν το έργο της και πάνε μαζί της. Μέλη της αντιπολίτευσης που της ασκούσαν δριμεία κριτική για το ανύπαρκτο έργο της μέχρι και λίγο πριν συμπορευτούν μαζί της, δεν μπορούν τώρα να πείσουν τους δημότες πως τελικά η διοίκηση έκανε έργο. Άλλωστε το έργο είναι κάτι που φαίνεται κι όχι κάτι που λέγεται.

Το σε βάρος της κλίμα η διοίκηση Μανδαλιανού θα μπορούσε να το αναστρέψει εάν έκανε έργα έστω και της τελευταίας στιγμής, πράγμα που φαίνεται αδύνατο εξαιτίας της βραδύτητας με την οποία λειτουργεί. Το σε βάρος της κλίμα δεν αντιστρέφεται με «μεταγραφές» των οποίων το εκλογικό κοινό είναι περιορισμένο, με «μεταγραφές» που δεν μπορούν να της δώσουν καμία ώθηση.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ