Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπροστά σε μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί ο Χρήστος Ταξίδης

Μπροστά σε μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί ο Χρήστος Ταξίδης

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Ταξίδης, επιλέχτηκε από την αξιολόγηση του Υπουργείου Παιδείας για τη θέση του διευθυντή Δημοτικού Σχολείου από την οποία είχε παραιτηθεί για να αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου.

Ο κύριος Ταξίδης, συμπληρώνοντας δύο χρόνια στη θέση του αντιδημάρχου, θα επιστρέψει στη θέση του διευθυντή σχολείου, αφού θα πάψει να είναι αντιδήμαρχος με δεδομένο ότι η παράταξή του θα πάψει να διοικεί το δήμο.

Μπορεί βέβαια να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα γιατί αφενός όποια παράταξη και να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές θα θέλει τον κύριο Ταξίδη ειδικό συνεργάτη σε θέματα Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και αφετέρου ο κύριος Ταξίδης θα θέλει να ολοκληρώσει το έργο του εκπονώντας μετά τη μεταπτυχιακή του εργασία και τη διδακτορική του διατριβή στον ΟΕΥ.

Ο Χρήστος Ταξίδης θα βρεθεί λοιπόν μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα: Να επιστρέψει στη θέση του διευθυντή σχολείου προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές την άποψη του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού πως δεν τους χρειάζονται εργαστήρια φυσικής και χημείας γιατί δεν τα εκτιμούν ή να μείνει ως ειδικός συνεργάτης στο δήμο για να ολοκληρώσει το τεράστιο έργο του ΟΕΥ;

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ