Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς Πασχαλινές εκδηλώσεις ο δήμος του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Χωρίς Πασχαλινές εκδηλώσεις ο δήμος του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμος που έχει δήμαρχο τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, πέρασε το φετινό Πάσχα, παραμονές δημοτικών εκλογών, χωρίς ουσιαστικά εκδηλώσεις.

Σε άλλους δήμους ακούστηκε μουσική αυτών των ημερών, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου επικράτησε σιγή. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου βρίσκεται στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Δεν βρίσκεται πάνω στα βουνά. Θα μπορούσαν να αναζητηθούν σχήματα για να παίξουν μουσική που ταίριαζε στη Μεγάλη Εβδομάδα. Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι όμως μαλωμένη με τον πολιτισμό.

Σε άλλους δήμους τέτοιες μέρες παίζουν οι φιλαρμονικές τους συνέχεια. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού διέλυσε τη φιλαρμονική του δήμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού φιλοξενεί σε εγκαταστάσεις του δήμου τη φιλαρμονική της Αστυνομίας. Δεν κατάφερε η διοίκηση Μανδαλιανού να παίξει η φιλαρμονική της Αστυνομίας ούτε μια μέρα στο δήμο, ούτε μια μέρα στο «Μίκης Θεοδωράκης».

Τελικά τι μπορεί να καταφέρει ο κύριος Μανδαλιανός και η διοίκησή του και θέλουν ναι και καλά να επανεκλεγούν; Θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουμε να περνάμε «μουγκά» και χωρίς φιλαρμονική τις εθνικές εορτές, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, το Πάσχα και τις τοπικές εορτές; Είναι δυνατόν ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας να περάσει «μουγκά» το Πάσχα παραμονές δημοτικών εκλογών και η διοίκηση του δήμου να πιστεύει πως πρέπει και μπορεί να επανεκλεγεί;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ