Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠασχαλινή έρευνα για να φτιαχτεί φιλαρμονική στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πασχαλινή έρευνα για να φτιαχτεί φιλαρμονική στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Είδε και αποείδε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου πως ο δήμαρχος και η διοίκησή του δεν έχουν σκοπό να αναζητήσουν πώς φτιάχνονται φιλαρμονικές της προκοπής και πήρε ο ίδιος τους δρόμους Πασχαλιάτικα για να βγάλει την άκρη.

Ο δημοτικός σύμβουλος μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από αυτό που έβλεπε και πήρε τόση φόρα που ετοιμάζεται να φτιάξει δύο ξεχωριστές φιλαρμονικές, μία στον Εύοσμο και μία στο Κορδελιό. Βέβαια με τις φιλαρμονικές που είδε, θα μπορούσε να προτείνει να φτιαχτούν ξεχωριστές φιλαρμονικές στα Ελευθέρια, στο Κορδελιό, στη Διαλογή, στην Ελπίδα, στην κάτω Ηλιούπολη, στη Νέα Πολιτεία, στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Δυστυχώς αυτά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν μπορούν να συμβούν γιατί αφενός φιλαρμονικές δεν φτιάχνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και αφετέρου με διοικήσεις σαν αυτήν του κυρίου Μανδαλιανού που διαλύουν και τη μία φιλαρμονική που έχουν, με διοικήσεις σαν του κυρίου Μανδαλιανού που νομίζουν ότι φτιάχνεται φιλαρμονική με αρχιμουσικό οκτάμηνης σύμβασης στη Δημοτική Επιχείρηση.

Μπορεί ο δήμος να είναι πιο τυχερός με την επόμενη διοίκηση και να δει έστω να μπαίνουν οι βάσεις για μία κανονική φιλαρμονική, αφού με αυτή τη διοίκηση των τόσο πολλών εκπαιδευτικών δεν υπάρχει ούτε βούληση ούτε μεράκι για να φτιαχτεί φιλαρμονική.

Μπάμπης Ι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ