Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦιάσκο η διαβούλευση για τον ΟΕΥ με τους επικεφαλής των παρατάξεων

Φιάσκο η διαβούλευση για τον ΟΕΥ με τους επικεφαλής των παρατάξεων

Η σημερινή διαβούλευση των επικεφαλής των παρατάξεων Κορδελιού Ευόσμου, στην οποία κάλεσε η διοίκηση Μανδαλιανού Μεγάλη Τετάρτη για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, ήταν ένα φιάσκο, αφού παρόντες ήταν μόνο ο Νίκος Λεμπετλής και ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα η διοίκηση θυμήθηκε να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων τη Μεγάλη Τετάρτη, λες και δεν υπήρχαν άλλες ημερομηνίες. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα η διοίκηση κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων σε μια ημερομηνία που είναι πολύ λογικό να απουσιάζουν. Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι η διαβούλευση για τον ΟΕΥ με τους επικεφαλής θα επαναληφθεί μετά το Πάσχα.

Σε μια σύντομη κουβέντα που έγινε, ο κύριος Ναθαναηλίδης έθεσε δύο ερωτήματα σχετικά με το μέχρι πότε μπορεί να ψηφιστεί ο ΟΕΥ και σχετικά με την πλειοψηφία που χρειάζεται. Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα η απάντηση ήταν έξι μήνες πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης, δηλαδή μέχρι το τέλος Ιουνίου. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα η απάντηση ήταν πως η διοίκηση ακόμα το ψάχνει και πως δεν γνωρίζουν ακόμη.

Πέρασαν σχεδόν δυόμιση χρόνια από τότε που η διοίκηση Μανδαλιανού ψήφισε τμήμα του ΟΕΥ. Τι πλειοψηφία χρειαζόταν τότε; Η ίδια χρειάζεται και τώρα. Τόσο δύσκολο είναι να το βρουν; Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει δύσκολα ακόμα και τα πιο απλά πράγματα.

Α.Π.

Η απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού θα κάνει τη Μεγάλη Τετάρτη διαβούλευση για τον ΟΕΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ