Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού θα κάνει τη Μεγάλη Τετάρτη διαβούλευση για τον...

Η απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού θα κάνει τη Μεγάλη Τετάρτη διαβούλευση για τον ΟΕΥ

Με τη διοίκηση Μανδαλιανού ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ και να πιστεύεις ότι τα έχεις ζήσει όλα.

Η απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού, που αφού πρώτα ανήγαγε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου σε μεταπτυχιακή εργασία, κατόπιν σε διδακτορική εργασία και τελικά σε Μεσανατολικό ζήτημα, καλεί τους επικεφαλής των παρατάξεων τη Μεγάλη Τετάρτη σε διαβούλευση για το θέμα αυτό.

Εδώ ταιριάζει ακριβώς η φράση «δεν έχουν το Θεό τους». Μεγάλη Τετάρτη θυμήθηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων για να διαβουλευτούν όσον αφορά τον Ο.Ε.Υ. Εδώ ταιριάζει ακριβώς και η φράση «Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που χρόνια παιδεύει τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας επειδή είναι πολύ δύσκολος -εκτός από ένα κομμάτι του που το ψήφισε με ταχύτατες διαδικασίες γιατί φαίνεται πως ήταν πολύ εύκολο-, τρέχει πίσω από την «Αγκίδα». Έγραψε για τον ΟΕΥ η «Αγκίδα» την προηγούμενη εβδομάδα, διαβούλευση εξήγγειλε η διοίκηση για τη Μεγάλη Τετάρτη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού εκτός της εμμονής που έχει να στοιβάξει σαν σαρδέλες τούς μαθητές των 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, έχει επίσης εμμονή με τη Μεγάλη Εβδομάδα. Μεγάλη Πέμπτη πριν από δύο χρόνια ψήφισε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη λήψη χορηγίας από την Elpedison καταπατώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λαμβάνει ο δήμος χορηγίες από τον όμιλο ΕΛΠΕ.

Μιας και διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, για να αντιμετωπίσουμε τις εμμονές της διοίκησης Μανδαλιανού ας προσευχηθούμε να τους δώσει ο Θεός φώτιση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ