Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Ρούμελης ήταν υπεύθυνος για τα ηχητικά της ομιλίας του πρωθυπουργού;

Ο κύριος Ρούμελης ήταν υπεύθυνος για τα ηχητικά της ομιλίας του πρωθυπουργού;

Ο ήχος στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 ήταν άθλιος. Ήταν παρόμοιος με τον ήχο των διαδικτυακών μεταδόσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Ήταν τόση η ομοιότητα που όσοι γνωρίζουν τα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αναρωτιόταν εάν για τα ηχητικά της ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν υπεύθυνος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιώργος Ρούμελης.

Ήταν τόσο άθλιος ο ήχος στην ομιλία του πρωθυπουργού, με τόσες πολλές διακοπές, που αναγκάστηκε να το επισημάνει ο ίδιος, λέγοντας πως υπάρχουν προβλήματα. Με δυσκολία μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς τα όσα έλεγε εξαιτίας των προβλημάτων του ήχου και σίγουρα κάποιοι από τους παραβρισκόμενους εγκατέλειψαν την προσπάθεια να προσπαθούν να καταλάβουν τι λέει.

Αυτό που συνέβη στην πλατεία του Ευόσμου με τα ηχητικά της ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν απίστευτο. Ήρθε ο πρωθυπουργός να μιλήσει στο δήμο και οι υπεύθυνοι για την οργάνωση της επίσκεψης δεν φρόντισαν να του εξασφαλίσουν ούτε καλό ήχο για να ακούει ο κόσμος την ομιλία του. Δηλαδή σαμποτάζ να έκανε κανείς στην ομιλία του πρωθυπουργού, δεν θα το έκανε τόσο καλά όσο το έκαναν οι διοργανωτές.

Για γέλια και για κλάματα αυτά που συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ακόμα και όταν τον επισκέπτεται ο πρωθυπουργός.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ