Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμόφωνο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου κατά των διώξεων αιρετών

Ομόφωνο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου κατά των διώξεων αιρετών

Ομόφωνο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου κατά των διώξεων αιρετών του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Στην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος κατά των διώξεων αιρετών του Δήμου Αγίου Δημητρίου προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 5/4/2023.

Αναλυτικά το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

Το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 5/4/2023 αποφάσισε ομόφωνα να δηλώσει ότι:

1) Τάσσεται στο πλευρό της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου κας Μαρίας Ανδρούτσου και των 27 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν να μην ασκηθεί από το Δήμο έφεση κατά των αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες αναγνωρίσθηκε η μετατροπή της σύμβασης 34 εργαζομένων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

2) Ζητά να σταματήσει οιαδήποτε ενέργεια για το αποδιδόμενο πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος, και μάλιστα λόγω δόλου, αφού προφανώς ενήργησαν με μοναδικό κριτήριο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και το δημόσιο συμφέρον.

3) Ζητά την κατάργηση της διάταξης (άρθρο 37 του Ν. 4915/2022) η οποία φαλκιδεύει την Αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα και με τις επιταγές του Συντάγματος.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ