Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Αυτού του είδους η αντιπαράθεση πρέπει να σταματήσει»

«Αυτού του είδους η αντιπαράθεση πρέπει να σταματήσει»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Κώστας Ζάνιος, ρωτήθηκε και για το κλίμα που διαμορφώνεται στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές. Ο κύριος Ζάνιος απάντησε τα εξής:

«Δεν ωφελεί το δήμο και τους δημότες η σύγκρουση ανθρώπων που συμπορεύτηκαν και η τοξικότητα στη μεταξύ τους αντιπαράθεση. Δεν είναι σωστό. Κάποιοι που ήταν μαζί, χώρισαν, ξαναβρέθηκαν, ξαναχώρισαν, τώρα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Δεν βοηθάει κάτι τέτοιο να πάει μπροστά ο δήμος. Κάνει όσους ασχολούμαστε με τα αυτοδιοικητικά να φαινόμαστε πολύ ανεπαρκείς στους δημότες. Αρμόζει αυτή η εικόνα στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας;

Κάποιοι πικράθηκαν με κάποιους, κάποιοι απογοητεύτηκαν από κάποιους, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να μετατρέπεται σε μαλλιοτράβηγμα. Τι προσπαθούν να κάνουν με αυτού του είδους την αντιπαράθεση; Να πείσουν τους δημότες ότι δεν αξίζει ο κόπος ούτε να προσέλθουν στις εκλογές για να ψηφίσουν; Αυτού του είδους η αντιπαράθεση πρέπει να σταματήσει».

Ο Κώστας Ζάνιος δήλωσε τη στήριξή του στη Μαρία Μανούκα σε συνέντευξη στην «Αγκίδα»
Hollywood η διοίκηση Μανδαλιανού!
«Εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού στην ενιαία παρέλαση»
Η λειτουργία της Κοινότητας Ευόσμου επί της προεδρίας του Κώστα Ζάνιου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ