Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού στην ενιαία παρέλαση»

«Εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού στην ενιαία παρέλαση»

Συνέντευξη στην «Αγκίδα» παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Κώστας Ζάνιος. Ο κύριος Ζάνιος μίλησε και για την ενιαία παρέλαση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Είπε συγκεκριμένα:

«Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπάθησε να καθιερώσει μία ενιαία παρέλαση σ’ ολόκληρο το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Κάποιοι είχαν δει θετικά την προσπάθειά της και κάποιοι αρνητικά.

Τελικά η ενιαία παρέλαση έγινε και αποδείχτηκε ότι είναι λάθος. Γονείς και μαθητές από τον Εύοσμο και από το Κορδελιό κατέληξαν να ταλαιπωρούνται σε μια πολύ μεγάλη διαδρομή. Παρά τις διαμαρτυρίες των γονιών, η εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού είναι τόσο μεγάλη που δεν δέχεται να επαναφέρει τις δύο ξεχωριστές παρελάσεις στις δύο κοινότητες.

Εάν η εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν τόσο μεγάλη για τη δημιουργία καλής φιλαρμονικής, ο δήμος μας θα είχε φιλαρμονική διεθνούς φήμης. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού διέλυσε τη φιλαρμονική αφήνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας χωρίς μπάντα και η μοναδική της έγνοια είναι να επιμένει εμμονικά στην ενιαία παρέλαση».

Ο Κώστας Ζάνιος δήλωσε τη στήριξή του στη Μαρία Μανούκα σε συνέντευξη στην «Αγκίδα»
Hollywood η διοίκηση Μανδαλιανού!
«Αυτού του είδους η αντιπαράθεση πρέπει να σταματήσει»
Η λειτουργία της Κοινότητας Ευόσμου επί της προεδρίας του Κώστα Ζάνιου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ