Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαλιάτσοι στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο…

Παλιάτσοι στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο…

Τελικά οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου εντάχθηκαν σε μια μελέτη ανάπλασης ολόκληρης της οδού και η διοίκηση Μανδαλιανού ψάχνει χρηματοδοτικό εργαλείο, επειδή η ανάπλαση κοστίζει ακριβά. Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Η κατασκευή των πρώτων κυκλικών κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου που ο κύριος δήμαρχος προσδιόριζε στο τέλος του 2021, τελικά θα γίνει κατά τη Δευτέρα Παρουσία.

Επειδή όμως τα τροχαία ατυχήματα στην οδό περισσεύουν, καλά είναι η διοίκηση Μανδαλιανού να βρει έναν τρόπο για να τα σταματήσει. Ένας τρόπος είναι να τοποθετήσει στις διασταυρώσεις της οδού 25ης Μαρτίου σκυλιά προκειμένου να αναγκάζουν τους οδηγούς να ελαττώνουν την ταχύτητα των οχημάτων τους. Άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσει παλιάτσους και αρκουδιάρηδες με αρκούδες.

Εάν η διοίκηση Μανδαλιανού δεν βρίσκει παλιάτσους και αρκουδιάρηδες για να βάλει στις διασταυρώσεις γιατί κι αυτοί συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις τον καλλιτεχνών, υπάρχουν λύσεις. Ξέρουμε ήδη έναν που έχει προσφερθεί να κάνει την αρκούδα. Εύκολα θα βρεθεί ο αρκουδιάρης. Τι να φορέσει τον χαλκά στη μύτη και να τριγυρνάει στην πλατεία Ευόσμου τι να τον φορέσει και να τριγυρνάει στην οδό 25ης Μαρτίου. Το ίδιο κάνει.

Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που θα προσφερθούν αυτοβούλως να κάνουν την αρκούδα για να καλυφθούν όλες οι διασταυρώσεις.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ