Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η αδιαφορία σας φαίνεται από το ψάλσιμο που σας έκανε ο ιερέας...

«Η αδιαφορία σας φαίνεται από το ψάλσιμο που σας έκανε ο ιερέας της Διαλογής»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 1ης Φεβρουαρίου 2023 και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση των προβλημάτων της περιοχής της Διαλογής, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είπε πως τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και δείχνουν ότι η παρέμβαση της διοίκησης Μανδαλιανού δεν είναι απλά ελλιπής αλλά δεν υπάρχει, είναι στα όρια της αδιαφορίας.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης συνέχισε λέγοντας ότι φαίνεται κατ’ αρχάς πως η διοίκηση δεν ενδιαφέρθηκε για τον τρόπο που μετακινούνταν αυτοί οι άνθρωποι επί έξι μήνες χωρίς αστική συγκοινωνία και πως η συγκοινωνία επανήλθε έξι μήνες μετά και φυσικά αυτό δεν έγινε με παρέμβαση της διοίκησης Μανδαλιανού.

Ο δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι την αδιαφορία της διοίκησης τη δηλώνει επίσης η κριτική που δέχτηκαν από τον ιερέα της περιοχής. «… το ψάλσιμο που φάγατε τη Μεγάλη Παρασκευή από τον ιερέα του Ιερού Ναού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού της περιοχής της Διαλογής» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ναθαναηλίδης και συνέχισε λέγοντας ότι «σας “στόλισε” γιατί δεν έχετε κάνει καμία παρέμβαση για την περιοχή. Την έχετε λες και είναι εκτός του δήμου μας».

Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης θύμισε ότι το πάρκο των Κύπριων αγωνιστών, ο Ιερός Ναός της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, χώρος που είναι χαρακτηρισμένος για παιδικό σταθμό, το γήπεδο και άλλα ακίνητα της περιοχής της Διαλογής δεν είναι του δήμου γιατί το 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ τα ενέταξε στο υπερταμείο. Ο κύριος Ναθαναηλίδης διευκρίνισε ότι δέκα χιλιάδες συνολικά ακίνητα σ’ όλη την Ελλάδα ενέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο υπερταμείο, ενώ υπογράμμισε το εξής: «Σας είπαμε να κάνετε ενέργειες, όπως έκαναν άλλοι δήμοι, για να απενταχθούν από εκεί επειδή υπηρετούν κάποιο κοινωνικό σκοπό. Δεν κάνατε καμία απολύτως ενέργεια κι αν κάνατε και δεν το μάθαμε να μας το πείτε».

«Πρέπει να γίνουν ενέργειες άμεσα αλλά τη μέχρι τώρα αδιαφορία σας θα την κουβαλάτε και θα σας βαραίνει», ολοκλήρωσε την παρέμβασή του για την περιοχή της Διαλογής ο δημοτικός σύμβουλος.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ