Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαμαρώστε φρεάτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Καμαρώστε φρεάτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το φρεάτιο της φωτογραφίας βρίσκεται στο πάρκο της Μουσών, όπου υπάρχει ρέμα. Οι δρόμοι γύρω από το πάρκο της Μουσών γίνονται ποτάμια με μια βροχούλα. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους αγωγούς ομβρίων που δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνουν. Όμως όταν κι εκεί που υπάρχουν αντικρύζουμε αυτήν την κατάσταση τα σχόλια περιττεύουν, αφού αν βρέξει οι δρόμοι δεν θα γίνουν ποτάμια αλλά χείμαρροι.

Θα βρεθούν κακεντρεχείς που θα κατηγορήσουν τη διοίκηση για το φρεάτιο, αλλά το φρεάτιο θα έπρεπε να το καθαρίσουν οι περίοικοι και όχι ο δήμος. Η διοίκηση του δήμου ασχολείται με το ποιος θα πάρει ποια αντιδημαρχία και πως θα αφαιρέσει από την αντιπολίτευση θέσεις σε Διοικητικά Συμβούλια του δήμου όπως αυτό της ΔΗΚΕΚΕ. Ας μην είμαστε λοιπόν πλεονέκτες. Η διοίκηση του δήμου έχει να κάνει βαριές δουλειές. Ας καθαρίσουμε μόνοι μας τα φρεάτια.

Σε συνέχεια όλης αυτής της κωμωδίας, εάν η διοίκηση δεν έχει σκοπό να καθαρίσει το φρεάτιο, ας φυτέψει τουλάχιστον σ’ αυτό μια τριανταφυλλιά για να μην υπάρχουν μόνο αγριόχορτα!!

Σ.

Γρήγορα αντανακλαστικά του Κώστα Σωτηράκη στην αποκατάσταση του φρεατίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ