Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν θα κάνει τελικά ούτε τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου η...

Δεν θα κάνει τελικά ούτε τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου η διοίκηση Μανδαλιανού

Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Φεβρουαρίου 2023, ρώτησε για μία ακόμα φορά σχετικά με την οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης συγκεκριμένα επισήμανε πως, εξαιτίας του γεγονότος ότι η οδός 25ης Μαρτίου ασφαλτοστρώθηκε, οι ταχύτητες «τσιμπάνε» λίγο παραπάνω και ρώτησε τη διοίκηση Μανδαλιανού εάν έχει κάνει κάποια μελέτη και εφόσον έχει κάνει ζήτησε να την παρουσιάσει στους δημοτικούς συμβούλους για να δούνε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τις επικίνδυνες διασταυρώσεις αυτής της οδού.

Η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού ήταν πως «οφείλουμε να κάνουμε έργα σήμανσης για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα τροχαία ατυχήματα». Ο κύριος δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως ήδη έχει γίνει ένας σχεδιασμός, αλλά δυστυχώς σε πάρα πολλές διασταυρώσεις που η διοίκησή του φιλοδοξούσε να κάνει κόμβους, δεν χωράνε οι κόμβοι. Για να γίνουν «θα πρέπει να φάμε οδόστρωμα και προκήπια μαγαζιών», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι θα γίνουν σημάνσεις με μάτια γάτας ή με σχεδιασμένους κόμβους γιατί δεν μπορείς να εξασφαλίζεις την ασφάλεια του οδοστρώματος κι όχι την ασφάλειά του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του δημάρχου οι πρώτοι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου θα κατασκευάζονταν στο τέλος του 2021. Τον Φεβρουάριο του 2023 απάντησε στον κύριο Αλεξανδρίδη πως δεν θα γίνουν τελικά, γιατί για να γίνουν θα πρέπει να φάνε οδόστρωμα και προκήπια μαγαζιών! Τι να σχολιάσει κανείς; Να σχολιάσει «άντε και καλή όρεξη»;

Κιμ. Ο.

Κάποιοι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο θα κατασκευαστούν;
Η διοίκηση Μανδαλιανού εμπαίζει τον κόσμο και για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ