Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Θανάσης Κοκονάς δεν ήταν στον τόπο του εγκλήματος!!

Ο Θανάσης Κοκονάς δεν ήταν στον τόπο του εγκλήματος!!

Σε συνέντευξή του στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πατέρας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, χαρακτήρισε τη μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ εγκληματική και έριξε την ευθύνη αυτού του εγκλήματος στον Θανάση Κοκονά γιατί εισήγαγε την πρόταση περί μη λήψης χορηγιών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις 6 Μαρτίου 2019, που συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός ήταν δημοτικός σύμβουλος και ήταν παρών στη συνεδρίαση αλλά αποχώρησε κατά τη συζήτηση του θέματος. Ο κύριος Θανάσης Κοκονάς στις 6 Μαρτίου 2019 δεν ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ο κύριος Κοκονάς δηλαδή δεν ήταν ο αυτουργός του εγκλήματος για το οποίο τον κατηγορεί ο κύριος Μανδαλιανός, γιατί απλά δεν ήταν καν στον τόπο του εγκλήματος.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός ξέχασε ότι ο Θανάσης Κοκονάς δεν ήταν τότε δημοτικός σύμβουλος, όπως ξέχασε και το εκτεταμένο φακέλωμα εκείνης της περιόδου δημοτικών συμβούλων, πολιτών, οργανώσεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από εταιρεία που ενεργούσε για λογαριασμό των ΕΛΠΕ. Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός κόντεψε να ξεχάσει και τη δυσοσμία, παρά το γεγονός ότι με αυτήν ως σημαία ο γιος του έγινε δήμαρχος, και παριστάνοντας πως ξεχνάει όλα αυτά, χαρακτήρισε έγκλημα τη μη λήψη χορηγιών.

Ας φανταστούν λοιπόν οι δημότες ποιοι διοικούν αυτόν το δήμο. Άνθρωποι που δεν θυμούνται ποιοι ήταν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τους ίδιους όχι πριν από 30 χρόνια αλλά πριν από 4 χρόνια. Δυστυχώς η λήθη δεν είναι προνόμιο μόνο του Αλέξανδρου Μανδαλιανού. Είναι και πολλών άλλων στελεχών της διοίκησης του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Βασίλης Κιμ.

ΥΓ. Για την ιστορία, την πρόταση για τη μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ την είχε κάνει η παράταξη με την οποία εξελέγη στην επόμενη θητεία ο κύριος Κοκονάς.

Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Ξέχασε το φακέλωμα ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ