Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου θα λειτουργήσει τελικά το Σεπτέμβριο!

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου θα λειτουργήσει τελικά το Σεπτέμβριο!

Ο εμπαιγμός από τη διοίκησης Μανδαλιανού σ’ όλο του το μεγαλείο και μάλιστα κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς, από τον Σεπτέμβριο, ο ίδιος ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έδινε συνεχώς ημερομηνίες για τη λειτουργία του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Κάθε μήνα ο ίδιος ο δήμαρχος έλεγε ότι το κτήριο θα παραδοθεί και θα λειτουργήσει τον επόμενο μήνα.

Χθες υπήρξε συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου, εκπροσώπου του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση κατέστη σαφές πως το νέο κτήριο θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της διευθύντριας, η κατανομή των μαθητών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνεται με προτεραιότητα να βγούνε οι μαθητές του γειτονικού 16ου Δημοτικού Σχολείου από τις υπόγειες αίθουσες και όχι για να συστεγαστεί το 19ο και το 24ο στο νέο κτήριο. Στην κατανομή το 24ο γίνεται 9θέσιο από 8θέσιο, ενώ το 19ο παραμένει 6θέσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ