Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ανοδική πορεία η πρωτοΠρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σε ανοδική πορεία η πρωτοΠρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την ώρα που σε ολόκληρη την Ελλάδα η φροντίδα υγείας βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση η πρωτοΠρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Τελευταία υπήρξαν ατυχή περιστατικά ανά την επικράτεια όσον αφορά την φροντίδα υγείας. Σε αντίθεση με αυτά τα ατυχή περιστατικά, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η φροντίδα υγείας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αρκεί να πάθει κανείς ό,τι είναι να πάθει σε εκδηλώσεις.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εάν πάθει κανείς κάτι σε χορευτικές εκδηλώσεις θα τύχει πρωτοΠρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που δεν θα είχε ονειρευτεί ούτε στα καλύτερά του όνειρα. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εάν λιποθυμήσεις σε εκδήλωση σπεύδουν να σε συνεφέρουν γιατροί, νοσοκόμες και μηχανικοί υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι. Οι γιατροί για να σου κάνουν ανάνηψη, οι νοσοκόμες για να συνδράμουν τους γιατρούς και οι μηχανικοί για να σου αλλάξουν τα λάδια.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είμαστε έτη φωτός μπροστά. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εάν λιποθυμήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνέλθεις. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γιατρούς, νοσοκόμες και μηχανικούς είναι έτοιμος να τους συνδράμει γνωστός αντιδήμαρχος ο οποίος μπορεί να κοροϊδέψει και το χάρο.

Πιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ