Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος χορεύει και ο ειδικός συνεργάτης βιντεοσκοπεί

Ο δήμαρχος χορεύει και ο ειδικός συνεργάτης βιντεοσκοπεί

Μετά λένε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν δουλεύει όσο θα έπρεπε!

Καθαρά Δευτέρα του 2023 και ο ειδικός συνεργάτης του δήμου, που θα έπρεπε να ξεκουράζεται λόγω της αργίας, ήταν παρών στις εκδηλώσεις και εργαζόταν σκληρά φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας το δήμαρχο.

Θα αναρωτηθεί κανένας εάν είναι έργο η βιντεοσκόπηση του δημάρχου την ώρα που χορεύει σε εκδηλώσεις. Είναι έργο γιατί ο δήμαρχος χορεύοντας στις εκδηλώσεις προετοιμάζεται για τους χορούς που θα κάνει στα εγκαίνια του πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, στην παράδοση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και στο ξεκίνημα της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ειδικό συνεργάτη του δήμου που, χωρίς να λογαριάζει Κυριακές και αργίες, χαρίζει στους δημότες στιγμιότυπα από τους χορούς του δημάρχου. Ο τρόπος που κινείται ο ειδικός συνεργάτης του δήμου στο χώρο προκειμένου να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει τις ιστορικές αυτές στιγμές από τους χορούς του δημάρχου, πραγματικά θυμίζει Θόδωρο Αγγελόπουλο. Στις επόμενες εκδηλώσεις μπορεί να βάλει το δήμαρχο πίσω από μια μπλε γραμμή να στέκεται στο ένα πόδι και να λέει:

«Αν κάνω ένα βήμα, είμαι στο σπίτι μου».

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ