Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι προβλέψεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το τέλος της πανδημίας covid-19

Οι προβλέψεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το τέλος της πανδημίας covid-19

Στις αρχές του 2022 ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήλωσε πως παρόλο που δεν είναι μάντης, θέλει να πιστεύει ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας του κορονοϊού και ότι σε τρεις με τέσσερις μήνες θα χτιστεί ένα ικανοποιητικό τείχος ανοσίας.

Την 1η Ιανουαρίου του 2022 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα ήταν 20.849. Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, αρκετά μετά τη δήλωση του δημάρχου, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα έφτασε τους 25.603. Σήμερα 24 Φεβρουαρίου του 2023, όπως μπορούμε να δούμε στην ιστοσελίδα «www.worldometers.info/coronavirus/» ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα έφτασε τους 36.066. Η αύξηση του αριθμού των νεκρών μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι της τάξης του 40,87%.

Στις 31 Μαΐου του 2022, ημερομηνία κατά την οποία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκτίμησε ότι θα είχε χτιστεί ένα ικανοποιητικό τείχος ανοσίας απέναντι στην πανδημία, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα ήταν 29.845. Η αύξηση του αριθμού των νεκρών από τότε μέχρι σήμερα, τους τελευταίους δηλαδή 9 μήνες, είναι της τάξης του 20,84%.

Τα παραπάνω όχι μόνο για να μην ξεχάσουμε τις προβλέψεις του δημάρχου όσον αφορά το τέλος της πανδημίας, αλλά κυρίως για να μην ξεχάσουμε τη στάση της διοίκησής του απέναντι στην πανδημία, η οποία αφενός δεν έκανε ουσιαστικά καμία δράση ενημέρωσης για την πανδημία και αφετέρου δεν έβγαλε ούτε κιχ για την υποχρηματοδότηση του δήμου κατά 414.000 περίπου ευρώ από τα έκτακτα κονδύλια για την αντιμετώπιση του covid.

Κιμ. Ο.

Τέσσερις μήνες πέρασαν από την αρχή του έτους και η πανδημία είναι εδώ
Κλεάνθης Μανδαλιανός: Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας
Λίγο έλειψε να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας ο κύριος Μανδαλιανός
Μάθαμε από τους Πατρινούς ότι υποχρηματοδοτήθηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ