Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΛίγο έλειψε να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας ο κύριος Μανδαλιανός

Λίγο έλειψε να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας ο κύριος Μανδαλιανός

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 7 Ιουλίου 2021 είπε ότι «Δεν πιστεύω για το 4ο κύμα πανδημίας. Θεωρώ ότι είναι και λίγο κινδυνολογία αυτό» και λίγο αργότερα συμπλήρωσε ότι «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας κι ότι θα υπάρχει αυτή η κατάσταση που επικράτησε επί ενάμιση χρόνο σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί έχουμε εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 13 Ιουλίου 2021 στο ραδιόφωνο του Flash 99,4 δήλωσε αισιόδοξος και είπε, τονίζοντας ότι δεν είναι προφήτης, πως πιστεύει ότι μέσα σε δύο – τρεις μήνες θα χτιστεί ένα τείχος ανοσίας ικανοποιητικό.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 5 Ιανουαρίου 2021 στην τηλεόραση του «DION» και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Μακρή, είπε ότι «ότι η “O” είναι ένα στέλεχος που φαίνεται πιο αδύναμο, δεν κάνει βαριές νοσήσεις κι ότι πιθανώς αυτό σημαίνει, δεν μπορώ να είμαι μάντης -γιατρός είμαι-, ότι αποδυναμώνεται πλέον ο ιός και πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας. Θέλω να το πιστεύω αυτό».

Λίγο έλλειψε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας, θέλοντας να πιστεύει ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας. Στις 7 Ιουλίου 2021, που ο κύριος Μανδαλιανός πίστευε ότι δεν υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας και ότι δεν θα υπάρξει ξανά η κατάσταση που ζήσαμε στα προηγούμενα κύματα, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό ήταν 12.763. Χθες ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφτασε τους 21.185! Μέσα σε έξι μήνες από τα όσα είπε ο δήμαρχος περί του 4ου κύματος, η Ελλάδα θρήνησε άλλους 8.422 νεκρούς, 1.403 νεκρούς ανά μήνα. Μέχρι τις 7 Ιουλίου ο μέσος όρος θανάτων στην Ελλάδα ανά μήνα από τον κορονοϊό ήταν 798. Την 1η Δεκεμβρίου 2020 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα ήταν 2.157. Ακόμα κι αν μετρήσουμε τους 11 μήνες από τον Δεκέμβριο του 2020, που ξεκίνησε η έξαρση της πανδημίας στην Ελλάδα, μέχρι τον Ιούλιο του 2021 που είπε ο δήμαρχος τα περί του 4ου κύματος της πανδημίας, ο μέσος όρος των νεκρών στη χώρα ανά μήνα ήταν 964! Τους τελευταίους 6 μήνες ο μέσος όρος νεκρών ανά μήνα είναι 1.403.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ