Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μήνυμα των γυναικών της παράταξης Αλεξανδρίδη

Το μήνυμα των γυναικών της παράταξης Αλεξανδρίδη

Κατά τη συγκέντρωση της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, προβλήθηκε βίντεο στο οποίο οι γυναίκες της παράταξης έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:

«Στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη οι συμπολίτες μας και όσοι αγαπούν το δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αποφασίζουν. Μπορούν να συμβιβαστούν με την εγκατάλειψη και την παρακμή; Τους ικανοποιεί η εικόνα μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από την επιβράδυνση της τοπικής οικονομίας, την υψηλή ανεργία, την τραγική έλλειψη πρασίνου, τους αναξιοποίητους ελεύθερους χώρους, το εφιαλτικό κυκλοφοριακό, τις ελλιπείς συγκοινωνίες, την επενδυτική άπνοια και δυσοσμία; Διότι δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, γιατί τη βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε μαζικά και δυναμικά μια μάχη για την επόμενη ημέρα. Να κάνουμε τη δική μας επανάσταση για το αυτονόητο δικαίωμα του δήμου μας σ’ ένα καθαρότερο περιβάλλον, σε μια πιο αποτελεσματική Δημοτική Αρχή με σύγχρονες υπηρεσίες, υγιή οικονομικά, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, κοινωνικές ευαισθησίες και προτεραιότητες. Να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν μέσα από μια δημοτική πλειοψηφία με γνώσεις κι εμπειρία, ικανή να διαχειρίζεται υποθέσεις που άπτονται της καθημερινότητάς μας, της ποιότητας ζωής μας και το αύριο των παιδιών μας.

Σ’ αυτόν τον τόπο γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μεταξύ μας. Ξέρουμε την ικανότητα και τη δημιουργική καταξίωση όσων ασχολούνται με τα κοινά. Ο δήμος μας, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι έχει ανάγκη από ανθρώπους αυτόφωτους και ανεξάρτητους. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη πατρόνες και προστάτες. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή κοντός. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφος ή άσχημος. Σημασία έχει αν μπορείς να δώσεις το είναι σου σ’ αυτόν τον τόπο. Σημασία έχει αν είσαι ανεξάρτητος να μπορείς να πάρεις αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ στο δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Η πόλη μας χρειάζεται δοκιμασμένες λύσεις, μία νέα διοίκηση, μία νέα κατεύθυνση και σ’ αυτήν την προοπτική οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε. Το χρωστάμε στην πόλη μας. Το οφείλουμε στη ζωή μας και κυρίως στη ζωή των παιδιών μας. Όλοι μαζί, πέρα και ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, πολιτικές τοποθετήσεις και οικονομικά συμφέροντα, μαζί με το Λευτέρη για την επόμενη μέρα. Προχωράμε μπροστά, όχι πίσω, ούτε σημειωτόν».

Τι είπε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Κορδελιού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ