Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων επισήμανε ότι, ενώ το σχολείο είναι ήδη 17θέσιο, το κτήριο που θα ανεγερθεί θα είναι 12θέσιο και ρώτησε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο ή αν θα γίνει και στο 25ο αυτό που γίνεται σήμερα στο 24ο, με τη διοίκηση του δήμου να προσπαθεί να καταργήσει βοηθητικές αίθουσες ειδικών μαθημάτων και να τις μετατρέψει σε αίθουσες διδασκαλίας.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, αντί να απαντήσει στην ερώτηση του προέδρου, σχολίασε ολόκληρη την τοποθέτησή του λέγοντας «Πολύ ωραία τα είπες. Συμφωνώ»! Έτσι η ερώτηση έμεινε αναπάντητη μέχρι το τέλος της συγκέντρωσης των γονέων, όταν ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου υπενθύμισε στον αντιδήμαρχο τη συγκεκριμένη ερώτηση του προέδρου του Συλλόγου Γονέων.

«Η ερώτηση είναι εκ του πονηρού», απάντησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας. Εκ του πονηρού η ερώτηση για το αν θα μετατραπεί ένα σύγχρονο σχολείο σε κλουβί με τη μετατροπή βοηθητικών αιθουσών σε αίθουσες διδασκαλίας, εκ του πονηρού η ερώτηση εάν στο νέο σχολικό κτήριο θα «φορτωθεί» 30% επιπλέον μαθητικός πληθυσμός από αυτόν για τον οποίο προορίζεται το κτήριο. Εκ του πονηρού…

«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ