Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…

Όσοι πήραν μέρος στη χθεσινή συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως.

Στη συνέλευση ήταν παρών ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα αρχίσει η ανέγερση του νέου σχολείου. Ο κύριος Σταυρίδης επεκτάθηκε στα προβλήματα της σχολικής στέγης, είπε πως αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες και κατόπιν άρχισε να μοιράζει ευθύνες στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, στις προηγούμενες διοικήσεις, σε όσους διατέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι διοικήσεων, σε όσους διατέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι χωρίς να διοικήσουν, σε όσους ασχολήθηκαν με τα αυτοδιοικητικά του δήμου. Λίγο έλειψε ο αντιδήμαρχος Παιδείας να πει, παραφράζοντας «το μαζί τα φάγαμε» του Θόδωρου Πάγκαλου, ότι «όλοι μαζί το κάναμε αυτό το χάλι της σχολικής στέγης στο δήμο». Ευτυχώς δεν είπε και δεν καταλόγισε ευθύνες και στους παριστάμενους γονείς, γιατί τότε θα ήμασταν σίγουροι πως ακούμε το Θόδωρο Πάγκαλο κι όχι το Γιώργο Σταυρίδη.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες σκόρπισμα ευθυνών σε όλους από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου είπε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση. Ευτυχώς πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ο πρόεδρος, γιατί αν συνεχιζόταν για λίγο ακόμη η συνέλευση, οι γονείς που ήταν παρόντες θα άκουγαν, εκτός από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, και τον Λουκιανό Κηλαηδόνη να τραγουδάει:

«Θα πει πως φταίμε κι εμείς,

φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι.

Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,

φταίει κι ο Χατζηπετρής».

Μουμουλίδης Σταύρος

Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ