Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»

«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»

Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, πολλές φορές επανέλαβε πως και για την καθυστέρηση της παράδοσης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και για την καθυστέρηση έναρξης της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ευθύνεται η κεντρική εξουσία και οι Υπηρεσίες της, ότι ο δήμος δεν έχει ευθύνη και ότι πιέζει με το παραπάνω αυτούς που πρέπει.

Ο κύριος Σταυρίδης παρουσίασε το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας ως έναν απλό διεκπεραιωτή που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να μεταφέρει τις κουβέντες και τα έγγραφα υπαλλήλων των Υπηρεσιών της κεντρικής εξουσίας. Εάν η διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου δεν έχει καμία παρέμβαση στην κεντρική εξουσία και δεν εισακούγεται, τότε τι χρειάζεται στους δημότες; Γιατί δεν παραιτείται; Φυσικά οι γονείς, που ήταν παρόντες, αντέδρασαν για τη μεταφορά των ευθυνών από τον αντιδήμαρχο.

Η διοίκηση ενός δήμου, και μάλιστα του δεύτερου μεγαλύτερου της βόρειας Ελλάδας, δεν είναι εκλεγμένη για να μεταφέρει έγγραφα Υπηρεσιών και για να κάνει διαπιστώσεις. Είναι εκλεγμένη για να παρεμβαίνει αποτελεσματικά, ώστε να λυθούν τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού συνεχώς προσπαθεί να βρει κάποιον για να φορτώσει σ’ εκείνον τις δικές της ευθύνες. Ήταν πολύ τυχερός ο αντιδήμαρχος Παιδείας που οι γονείς δεν τον ρώτησαν ποιος φταίει που δεν λειτουργούν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας Κορδελιού και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας Ευόσμου, αφού για τα δύο αυτά έργα αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η διοίκηση Μανδαλιανού και δεν εμπλέκεται καμία Υπηρεσία της κεντρικής εξουσίας.

Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ