Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες

Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες

Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα, παρέστη και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης.

Το θέμα της σημερινής συγκέντρωσης ήταν η ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία έναρξης των εργασιών για την ανέγερση του κτηρίου του 25ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο ως γνωστόν σήμερα στεγάζεται σε μια απέραντη παραγκούπολη από κίμπο.

Σε ενημέρωση που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία έναρξης ανέγερσης του νέου κτηρίου, είχε πει ότι αυτή προσδιορίζεται το Φεβρουάριο ή το πολύ το Μάρτιο. Σήμερα παρουσίασε έγγραφη απάντηση των Κτηριακών Υποδομών που προσδιορίζουν την έναρξη της ανέγερσης τον Ιούνιο!

Με δεδομένες τις εθνικές και δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο Ιούνιος σίγουρα θα αλλάξει και η ημερομηνία έναρξης των εργασιών θα πάει παραπέρα. Όπως σχολίασαν πολλοί γονείς που παραβρίσκονταν στη συνέλευση, η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις καλένδες.

Δυστυχώς, οι γονείς έχουν απόλυτο δίκιο. Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες, όπως και η παράδοση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Τακτική της διοίκησης Μανδαλιανού η παραπομπή όλων των έργων από τον ένα μήνα στον άλλο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο Κυριακή.

«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ