Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΕτήσια Γενική Συνέλευση και Κοπή της Βασιλόπιτας της ΕΣΕΤ

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Κοπή της Βασιλόπιτας της ΕΣΕΤ

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8, 7ος όροφος Αθήνα).

Το παρόν έδωσαν πολλά μέλη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και μέλη που συνδέθηκαν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Στη φετινή Γενική Συνέλευση, προήδρευσε ο Γιώργος Στάθης και στη θέση γραμματέα, ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά η Αναστασία Πουλοπούλου.

Πλούσιο το έργο του απολογισμού για το 2022, το οποίο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασε στα μέλη ο πρόεδρος Γεώργιος Κουλουράς. Επίσης παρουσίασε και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της Έ.Σ.Ε.Τ. για το 2023, το οποίο είναι ιδιαίτερο, καθώς η Ε.Σ.Ε.Τ. συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς δράσης.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε η ταμίας Τάνια  Δούλαλα ενώ η πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Μαρία Βαλσαμοπούλου, διάβασε την Έκθεση Ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2022 (έσοδα – έξοδα) .

Μετά την ομόφωνη έγκριση του απολογισμού του 2022 και του προγραμματισμού για το 2023 μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας με ανταλλαγές ευχών μεταξύ των μελών. Φέτος το φλουρί και το δώρο της Ε.Σ.Ε.Τ. κέρδισε η τυχερή Αναστασία Πουλοπούλου.

Δελτίο τύπου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ