Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτός ψηφοδελτίου πολλοί υποψήφιοι του Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Εκτός ψηφοδελτίου πολλοί υποψήφιοι του Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Εκτός ψηφοδελτίου του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα χρειαστεί να τεθούν πολλοί υποψήφιοι που έχουν ανακοινώσει τη συμπόρευση μαζί του;

Εάν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί υπαναχώρησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή επειδή δεν τους θέλει πια ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Αυτό θα γίνει για χάρη των συνεργασιών.

Οι υποψήφιοι που εντάχθηκαν ατομικά στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ίσως δεν χωράνε όλοι σ’ αυτό, γιατί αρχικά προσχώρησε στην παράταξη Αλεξανδρίδη ο Δημήτρης Χρήστου με όλα τα μέλη της παράταξής του και κατόπιν ο Στάθης Καϊτετζίδης με τους δημοτικούς συμβούλους που είχε όταν ήταν δήμαρχος πριν από 25 χρόνια, με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Εάν τελικά ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης δεν χρειαστεί στην παρούσα φάση να βγάλει ορισμένους από το ψηφοδέλτιό του και καταφέρει να τους χωρέσει όλους μαζί με τις παρατάξεις Χρήστου και Καϊτετζίδη, σίγουρα θα αναγκαστεί να το κάνει εάν προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιό του ακόμα μία μεγάλη παράταξη σαν αυτές των κυρίων Χρήστου και Καϊτετζίδη.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ