Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν παραδίδεται το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Γιατί δεν παραδίδεται το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Γιατί δεν παραδίδεται το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το οποίο θα παραδιδόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό και τελικά αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;

Γιατί, λένε, στην αρχή έπρεπε να τοποθετηθεί η «χελώνα» της ΔΕΗ και αφού τοποθετήθηκε η «χελώνα» της ΔΕΗ, έπρεπε να γίνει και σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και αφού έγινε η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, έπρεπε να γίνει και η σύνδεση του αερίου και η σύνδεση του αερίου είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά τελικά έγινε και αφού έγινε η σύνδεση του αερίου, γέμισε νερά το γήπεδο του μπάσκετ και πρέπει να αδειάσει! Αααα… χώρια που κάποιοι έγραψαν στους τοίχους, οι οποίοι έπρεπε να βαφούν.

Όλα αυτά, σ’ αυτόν το δήμο που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, έγιναν διαδοχικά και φυσικά γι’ αυτά δεν έφταιγε η διοίκηση Μανδαλιανού γιατί δεν έχει παραλάβει το κτήριο από τον εργολάβο. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε και πολύ χρόνο προκειμένου να πιέσει για να γίνουν γρήγορα όλα τα παραπάνω, γιατί το χρόνο της τον εξαντλεί πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις για να στοιβάξει τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου σ’ αυτό το κτήριο.

Η καθυστέρηση παράδοσης του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δημιουργεί ανησυχίες για τους σχεδιασμούς που υπάρχουν. Γιατί το υπουργείο Παιδείας δεν έχει απαντήσει εάν είναι δυνατό και νόμιμο να στοιβαχτούν οι μαθητές του 24ου και του 19ου στο νεοανεγερθέν κτήριο; Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανε αυτήν την ερώτηση η διοίκηση Μανδαλιανού. Γνωρίζουμε πως η συστέγαση δεν μπορεί να γίνει με βάση το ότι η χρήση του κτηρίου είναι συγκεκριμένη και δεν μπορεί να τροποποιηθεί, επειδή χτίστηκε με πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμη απάντηση;

Η διοίκηση Μανδαλιανού να αφήσει τις κωλυσιεργίες και να πιέσει να παραδοθεί το κτήριο χθες, για να πάνε σ’ αυτό οι μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Αν το πρόβλημα είναι τα νερά στο γήπεδο του μπάσκετ ας πάρει τον κουβά ο αντιδήμαρχος Παιδείας, όπως έκανε στο 9ο Νηπιαγωγείο του Κορδελιού, και ας τα αδειάσει. Ας ανεβάσει και φωτογραφίες στο facebook από την αντιπλημμυρική του παρέμβαση, όπως έκανε και στο νηπιαγωγείο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ