Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν επιζητά λιβάνισμα μόνο η διοίκηση Μανδαλιανού…

Δεν επιζητά λιβάνισμα μόνο η διοίκηση Μανδαλιανού…

Δυστυχώς στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου το λιβάνισμα και τους ύμνους δεν τους επιζητά μόνο η διοίκηση Μανδαλιανού. Δυστυχώς, στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές, το λιβάνισμα και τους ύμνους τους επιζητούν κι άλλοι οι οποίοι θέλουν να πάρουν τη διοίκηση του δήμου από την παράταξη Μανδαλιανού.

Είναι μερικοί που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Όπως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει να μυρίζουμε τη δυσοσμία, δεν θέλει να βλέπουμε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, έτσι κι αυτοί δεν θέλουν ν’ ακούμε τα «μαργαριτάρια» που λένε στις συνεντεύξεις τους. Αντιθέτως, μάλλον θέλουν να γράφουμε πως είπαν άλλα από αυτά που είπαν στις συνεντεύξεις τους ή να κάνουμε πως δεν ακούσαμε.

Είναι δεδομένο πως σε έναν τεράστιο δήμο, όπως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, είναι δεδομένο πως στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας η μάχη του σταυρού των δημοτικών εκλογών θα δοθεί στο μεγαλύτερο βαθμό στα Μέσα Ενημέρωσης. Αφού όμως κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν αυτή τη μάχη και να εκτεθούν στα Μέσα Ενημέρωσης, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και την κριτική. Δεν είναι δυνατόν να δίνουν συνεντεύξεις με ένα κάρο «μαργαριτάρια» και να περιμένουν να σχολιάσουμε το πόσο λαμπεροί ήταν και το πόσο ωραία κοιτούσαν την κάμερα.

Το να έχουν αυτοπεποίθηση κάποιοι δεν είναι κακό. Το να μπορούν να σταθούν απέναντι στην κάμερα και να αμολήσουν τα «μαργαριτάρια» τους με ευκολία, μπορεί για τους ίδιους να είναι αυτοεπιβεβαίωση. Επειδή όμως θέλουν να διοικήσουν το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας τα «μαργαριτάρια» που αμολάνε και η ευκολία που το κάνουν, έχει σημασία για τους δημότες και τις ζωές τους. Αν δεν θέλουν κριτική ας μην πάνε στα Μέσα Ενημέρωσης. Ας ακολουθήσουν την παλιά μέθοδο πόρτα την πόρτα για την αναζήτηση του σταυρού κι ότι βγει. Το να εκτίθενται όμως στα Μέσα Ενημέρωσης και να αξιώνουν χειροκροτήματα για τα «μαργαριτάρια» τους, είναι θράσος. Φανταζόμαστε τι θα αξιώνουν ως διοίκηση.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ