Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνδρικοί λόγοι και παντελόνια…

Ανδρικοί λόγοι και παντελόνια…

Ακούς στέλεχος δημοτικής παράταξης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μιλάει για ανδρικό λόγο, αλλά δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία γιατί είσαι σίγουρος πως δεν εκτοξεύτηκε επί σκοπού.

Διαβάζεις άλλο στέλεχος της ίδιας παράταξης να γράφει σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης για κάποιους που δεν φοράνε παντελόνια και πάλι θέλεις να πιστεύεις ότι κι αυτό δεν εκτοξεύτηκε επί σκοπού.

Ας προσέξουν όμως αυτήν την ιστορία με τους ανδρικούς λόγους και τα παντελόνια γιατί τη μία δεν είναι παρεξηγήσιμη, την άλλη δεν είναι παρεξηγήσιμη αλλά την τρίτη θα γίνει. Άλλωστε αφενός τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και οι ανδρικοί λόγοι και τα παντελόνια δεν κάνουν τον μπεσαλή ή την μπεσαλού και αφετέρου υπάρχει γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στο δήμο και όλα αυτά ίσως ακούγονται λίγο προσβλητικά.

Ας το προσέξουν επίσης γιατί θέλουν να γίνουν διοίκηση. Διοίκηση δεν θα εκλέξουν οι δημότες ούτε για τους ανδρικούς λόγους, ούτε για παντελόνια, ούτε για μαγκιές. Οι δημότες θα ψηφίσουν διοίκηση για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν. Η αξία φαίνεται στις διεκδικήσεις υπέρ του δήμου και των δημοτών και όχι στις κουβέντες περί ανδρικών λόγων και παντελονιών.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ