Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυζήτηση για μεγάλη συνεργασία δημοτικών παρατάξεων Κορδελιού Ευόσμου

Συζήτηση για μεγάλη συνεργασία δημοτικών παρατάξεων Κορδελιού Ευόσμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μια συζήτηση για μεγάλη συνεργασία δημοτικών παρατάξεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες γίνονται επαφές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ψηφοδέλτιο που θα συμπεριλαμβάνει ανθρώπους από τη δεξιά μέχρι την αριστερή πολιτική πτέρυγα ή, για όσους το προτιμούν έτσι, από την αριστερή μέχρι τη δεξιά πολιτική πτέρυγα. Στις συζητήσεις αυτές λαμβάνουν μέρος οι παρατάξεις του Βασίλη Ανδρεάδη, του Μιλτιάδη Τασούλη και άνθρωποι με αυτοδιοικητική εμπειρία από το χώρο του κέντρου όπως ο Πάρης Λεμπετλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εάν οι συζητήσεις φέρουν αποτέλεσμα και υπάρξει συμπόρευση προς τις δημοτικές εκλογές, το νέο σχήμα θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητά επικεφαλής και συνεργασίες. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ένα τέτοιο σχήμα θα δημιουργήσει μεγάλη δυναμική και θα ανατρέψει τις υπάρχουσες ισορροπίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές. Σίγουρα καμία από τις υπάρχουσες παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένης της παράταξης του δημάρχου, δεν θα ήθελε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο απέναντί της.

Τα αποτελέσματα αυτών των διεργασιών θα είναι γνωστά πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ