Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεργασία Αλεξανδρίδη - Νικολούλη συμβάλει στη γιγάντωση του ψηφοδελτίου

Συνεργασία Αλεξανδρίδη – Νικολούλη συμβάλει στη γιγάντωση του ψηφοδελτίου

Τον Ιούλιο του 2022 ο Δημήτρης Χρήστου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με την «Κοινωνία Αξιών».

Έκτοτε ούτε κάποια ανακοίνωση εξέδωσε, ούτε κάποια δήλωση έκανε, ούτε κάποιον υποψήφιο παρουσίασε. Αμέσως κάποιοι ανάγωγοι, εμπαθείς, κακοήθεις και παλιάνθρωποι άρχισαν να ψιθυρίζουν ότι ο Δημήτρης Χρήστου δεν έχει σκοπό να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος και ότι ψάχνει ψηφοδέλτιο για να συμπορευτεί μαζί του προσχωρώντας σ’ αυτό ως παράταξη και όχι ως άτομο.

Αθλιότητες αθλίων οι οποίοι έπαιζαν με τον ανθρώπινο πόνο διότι ο Δημήτρης Χρήστου εξηφανίσθη και αναζητείτο! Τα μέλη της παράταξης του Δημήτρη Χρήστου «Κοινωνία Αξιών» βρίσκονταν σε πανικό και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν εξαιτίας της εξαφάνισης του αρχηγού τους. Μετά από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των αρχών να τον εντοπίσουν, η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη απευθύνθηκε στην Αγγελική Νικολούλη, σε αντίθεση με τις άλλες παρατάξεις οι οποίες χαζογελούσαν και έκαναν πλάκα με την εξαφάνιση ενός συνανθρώπου μας.

Οι έρευνες της Αγγελικής Νικολούλη εστέφθησαν τελικώς με επιτυχία, ο εξαφανισθείς Δημήτρης Χρήστου ευρέθη και όπως ήταν πολύ φυσιολογικό, σε συνεννόηση με την πολυπληθή παράταξή του, ανακοίνωσε την προσχώρηση της παράταξής του στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη γιατί ήταν η μόνη παράταξη που ενδιαφέρθηκε για την εξαφάνισή του. Η συνεργασία της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη με την Αγγελική Νικολούλη όχι μόνο συνέβαλε στην εξεύρεση ενός συνανθρώπου μας, αλλά επιπλέον βοήθησε στη γιγάντωση της παράταξης αφού σ’ αυτήν προσχώρησε ο Δημήτρης Χρήστου μαζί με όλα τα μέλη της παράταξής του.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Αγγελική Νικολούλη αναζητά άλλους που κατά καιρούς δήλωσαν ή διέσπειραν πως θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου, αλλά θα το μάθουμε λίαν συντόμως εάν ανακοινωθεί περαιτέρω γιγάντωση του ψηφοδελτίου του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ