Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην αναφορά η «Αγκίδα» για ψευδείς ειδήσεις!

Στην αναφορά η «Αγκίδα» για ψευδείς ειδήσεις!

Αναγνώστης της «Αγκίδας» απειλεί με σχόλιό του στο facebook να βγάλει την εφημερίδα στην αναφορά -στον τάκο δηλαδή- για ψευδείς ειδήσεις.

Αφορμή για την απειλή του αναγνώστη ήταν το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Απέτυχε το γύρισμα της μπιφτέκας από τη διοίκηση Μανδαλιανού», γιατί, όπως γράφει ο ίδιος ο αναγνώστης, του ανοίξαμε τζάμπα την όρεξη.

Ο αγαπητός αναγνώστης δηλώνει πως παραπλανήθηκε από την τεράστια μπιφτέκα στη φωτογραφία του άρθρου, κινήθηκε το ενδιαφέρον του και άνοιξε η όρεξή του, αλλά διαβάζοντας το άρθρο αντιλήφθηκε πως η κουβέντα δεν γίνεται για μπιφτέκα αλλά για κεφτεδάκια!!

Κεφτεδάκια λοιπόν ετοιμάζονταν να γυρίσουν και όχι μπιφτέκα! Ίσως γι’ αυτό να μη γύρισαν κιόλας, γιατί τα κεφτεδάκια θα ήταν πολύ εύκολο στο γύρισμά τους να πέσουν από τη σχάρα στη φωτιά και αντί να γυρίσουν τελικά να καούν!!

Ξεκαρδιστικό το σχόλιο του φίλου αναγνώστη! Μεγάλο πράγμα το χιούμορ γιατί όχι μόνο λείπει στις μέρες μας, αλλά, μαζί με τη σάτιρα, ρίχνεται στη σχάρα στη θέση της μπιφτέκας και αυτό είναι το λιγότερο γιατί πολλές φορές ρίχνεται κατευθείαν στην πυρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ