Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπέτυχε το γύρισμα της μπιφτέκας από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Απέτυχε το γύρισμα της μπιφτέκας από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Όταν κάποιος δεν κάνει έργο, προσπαθεί να καλύψει επικοινωνιακά την ανυπαρξία του. Αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφερε από την αρχή της θητείας της να ανοίξει το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Κορδελιό και επίσης επί 15 μήνες δεν κατάφερε να ανακαινίσει το χώρο που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου. Δεν κατάφερε και πολλά άλλα, αλλά αναφέρονται αυτά τα δύο γιατί είναι μικρά έργα και η ολοκλήρωσή τους εξαρτάται αποκλειστικά από τη διοίκηση Μανδαλιανού και από κανέναν άλλον.

Αφού η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα στα πρώτα τέσσερα χρόνια της θητείας της, άρχισε τις τυμπανοκρουσίες περί έργων που ΘΑ γίνουν και περί χρηματοδοτήσεων που πάρθηκαν ,αλλά για να αρχίσουν τα έργα ΘΑ πρέπει πρώτα να ωριμάσουν. Η διοίκηση Μανδαλιανού υιοθέτησε επιπλέον τις επιθέσεις εναντίον όσων της ασκούν κριτική, κατηγορώντας τους ότι θέλουν να διώξουν το νέο για να φέρουν το παλιό. Η διοίκηση Μανδαλιανού, που έχει στις τάξεις της δήμαρχο επί τέσσερις θητείες, περνιέται για νέα που μάχεται εναντίον του παλιού.

Πώς όμως θα καλύπτονταν η ανυπαρξία της διοίκησης και πώς θα αποδεικνυόταν πως έκανε έργο, το οποίο μπορεί να μη φαίνεται αλλά θα φανεί στο μέλλον; Με το γύρισμα της μπιφτέκας. Κάποιοι σφοδροί πολέμιοι της διοίκησης Μανδαλιανού θα γύριζαν τη μπιφτέκα, θα πήγαιναν μαζί της κι έτσι η διοίκηση θα έλεγε πως ακόμα και οι μεγαλύτεροι εχθροί της κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος και συντάχθηκαν μαζί της.

Το γύρισμα της μπιφτέκας τελικά απέτυχε. Τη μπιφτέκα τη γύρισε ένας συγγενής και ο συγγενής του συγγενή. Κάποιοι άλλοι, που πήγαν να παρασυρθούν στη βάση της φιλίας, κατάλαβαν, προφανώς, πως στην πολιτική δεν γίνεται να ενεργείς σε τέτοιες βάσεις, αλλά επιπλέον, προφανώς, κατάλαβαν ότι τους χρησιμοποιούν για να περάσουν τη διοίκηση Μανδαλιανού από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να την αναβαπτίσουν.

Η αναβάπτιση απέτυχε, η κολυμβήθρα στήθηκα τζάμπα και βερεσέ και η σχάρα έμεινε να περιμένει τη μπιφτέκα να γυρίσει. Δεν θα πάει όμως τζάμπα η φωτιά στη σχάρα. Θα χρειαστεί αφού κοντοζυγώνει η Τσικνοπέμπτη.

Κιμ. Ο.

Στην αναφορά η «Αγκίδα» για ψευδείς ειδήσεις!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ