Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟνειρικός Δεκέμβρης χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ονειρικός Δεκέμβρης χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει αποφασίσει στην πορεία προς τις εκλογές να γυρίσει την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω.

Ονειρικός Δεκέμβρης γεμάτος εκδηλώσεις και γιορτινές δράσεις στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έγραψε η ιστοσελίδα του δήμου για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Χωρίς μάλιστα καμία ντροπή παραθέτει έναν κατάλογο με όλους όσους πήραν μέρος σ’ αυτές τις εκδηλώσεις.

Από τον κατάλογο όμως του ονειρικού Δεκέμβρη λείπει η Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου να παίζει τα κάλαντα στους δρόμους, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού τη διέλυσε. Αντί η διοίκηση Μανδαλιανού να ισχυροποιήσει την μπάντα, ώστε, αυτά τα τελευταία Χριστούγεννα της θητείας της, να ακούσουμε από τη Φιλαρμονική όχι μόνο τα κάλαντα αλλά και συναυλία στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Ελευθερίου Κορδελιού, η διοίκηση Μανδαλιανού τη διέλυσε.

Από τον κατάλογο όμως του ονειρικού Δεκέμβρη λείπει και η χορωδία του δήμου. Ξέραμε πως ο δήμος είχε χορωδία. Δεν υπάρχει πια; Η διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να αφήσει το δήμο χωρίς φιλαρμονική και χωρίς χορωδία; Και ζητάει την ψήφο των δημοτών να επανεκλεγεί για ποιο λόγο; Έχει κι άλλες καλλιτεχνικές δομές ο δήμος που δεν πρόλαβε να διαλύσει η διοίκηση Μανδαλιανού και θέλει ακόμα μια θητεία για να τις διαλύσει;

Κ. Τσ.

Δεν ντρέπεται η διοίκηση Μανδαλιανού που καμαρώνει για τους συλλόγους
Δυστυχώς η Φιλαρμονική δεν φτιάχνεται από πίσσα…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ