Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν ντρέπεται η διοίκηση Μανδαλιανού που καμαρώνει για τους συλλόγους

Δεν ντρέπεται η διοίκηση Μανδαλιανού που καμαρώνει για τους συλλόγους

Για ονειρικό Δεκέμβρη γεμάτο εκδηλώσεις και γιορτινές δράσεις κάνει λόγο η διοίκηση Μανδαλιανού, δίνοντας και λίστα με αυτούς που δημιούργησαν τον ονειρικό Δεκέμβρη.

Στη λίστα αυτών που δημιούργησαν τον ονειρικό Δεκέμβρη κυριαρχούν οι σύλλογοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. 11 από τους 13 της λίστας είναι εμπορικοί, πολιτιστικοί και μορφωτικοί σύλλογοι του δήμου μας. Με αυτούς έκανε εκδηλώσεις ο δήμος και αυτοί τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στις γιορτές.

Δεν ντρέπεται καθόλου η διοίκηση Μανδαλιανού που καμαρώνει για τον ονειρικό Δεκέμβρη, τον οποίον δημιούργησαν αυτοί οι σύλλογοι. Από αυτούς τους συλλόγους η διοίκηση Μανδαλιανού ζητάει ενοίκιο για να χρησιμοποιήσουν δημοτικούς χώρους προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις.

Την ίδια στιγμή που αυτοί οι σύλλογοι δημιουργούσαν τον ονειρικό Δεκέμβρη, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κύριος Χρήστος Ταξίδης, υπερασπιζόταν την απόφαση της διοίκησής του να ζητήσει ενοίκιο για δημοτικούς χώρους, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τάξη, όπως είπε. Συγκεκριμένα, ο κύριος Ταξίδης υπερασπιζόταν, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, την επιλογή της διοίκησής του να ζητήσει ενοίκιο για την αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ από το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή». Την ίδια ώρα που έλεγε αυτά ο κύριος Ταξίδης, στο φουαγιέ του δημαρχείου χόρευαν οι Μωμόγεροι. Το Δημοτικό Συμβούλιο διέκοψε τη συνεδρίασή του, η διοίκηση Μανδαλιανού βγήκε στο φουαγιέ και φωτογραφήθηκε με το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου και κατόπιν η συνεδρίαση άρχισε ξανά για να συνεχίσει η διοίκηση Μανδαλιανού να υπερασπίζεται το θεάρεστο της επιβολής ενοικίου στους συλλόγους που βγάζουν το δήμο ασπροπρόσωπο.

Ντροπή.

Κιμ. Ο.

ΥΓ1. Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου δεν έκανε την εκδήλωση στο ΕΠΑΛ, αρνούμενος να νομιμοποιήσει την επιβολή ενοικίου από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Ονειρικός Δεκέμβρης χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Ταξίδης Χρήστος , ο Κιμ. Ο. και η αλήθεια για την παραχώρηση Σχολικών Χώρων
«Η διοίκηση Μανδαλιανού αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του ΕΠΑΛ για εκδήλωση σχολείου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ