Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφερέγγυα η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι και στην επιγραφή του Πολυλειτουργικού

Αφερέγγυα η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι και στην επιγραφή του Πολυλειτουργικού

Στο τέλος Νοεμβρίου του 2021 έγινε η ονοματοδοσία του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού σε “Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης”.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, Αθηνά Παμπουκίδου, είπε πως η επιγραφή με το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη θα είναι έτοιμη μέσα στον Ιούνιο και θα τοποθετηθεί στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Ελευθερίου Κορδελιού. Τότε είχε ασκηθεί κριτική από την αντιπολίτευση γιατί η διοίκηση του δήμου έκανε την τελετή της ονοματοδοσίας χωρίς να τοποθετήσει επιγραφή.

Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος είναι σημερινές. Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, εξίμισι μήνες μετά την ημερομηνία κατά την οποία θα τοποθετείτο η επιγραφή στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, αλλά επιγραφή δεν υπάρχει πουθενά. Προφανώς και η επιγραφή με το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη εντάχθηκε στα μεγάλα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού και επειδή πρέπει να ωριμάσει ως έργο, θα τοποθετηθεί την επόμενη διοικητική θητεία.

Η επιγραφή με το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη για το Πολυλειτουργικό στην ίδια μοίρα με το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, με την παράδοση του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου.

Σ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας και έναρξης λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης”
Μέσα στον Ιούνιο επιγραφή με το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη στο Πολυλειτουργικό
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και για το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ