Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλοί επιχειρηματίες που θέλουν να διοικήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Καλοί επιχειρηματίες που θέλουν να διοικήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα αυτοδιοικητικά, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τους συλλόγους, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα σωματεία, δεν ασχολήθηκα ποτέ γενικώς με τα κοινά, αλλά είμαι καλός επιχειρηματίας, έχω μαγαζιά και νομίζω ότι μπορώ να σας διοικήσω καλά.

Πολλά βιογραφικά υποψηφίων για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Άνθρωποι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα κοινά, άνθρωποι που δεν ξέρουν κατά που πέφτει η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, θέλουν να διοικήσουν το δήμο παρουσιάζοντας ως μεγάλο τους προσόν το ότι είναι καλοί επιχειρηματίες.

Δεν αμφιβάλουμε καθόλου ότι είναι καλοί επιχειρηματίες και με υγεία να χαίρονται τις επιχειρήσεις τους. Αμφιβάλουμε όμως πόσο καλά και πόσο χρηστά θα ασκήσουν τη διοίκηση, γιατί άλλο οι επιχειρήσεις τους και άλλο ο δήμος. Δυσκολευόμαστε να ξεχάσουμε έναν καλό επιχειρηματία που ήθελε να ανταλλάξει δύο «Ferrari» του δημοσίου με δύο «Lada» ενός ιδιώτη, ενώ ως επιχειρηματίας θα προσπαθούσε να δώσει ένα «Lada» για να πάρει δύο «Ferrari»! Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε ότι μεταξύ αυτών που σήκωσαν το χέρι τους και ψήφισαν ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, ήταν και επιτυχημένοι επαγγελματίες που εάν το ΘΕΠΑΝ ήταν η προσωπική τους επιχείρηση θα έκοβαν από τη μασχάλη το χέρι που θα απλωνόταν πάνω του.

Ας μην μπερδευόμαστε λοιπόν. Ο καλός επιχειρηματίας δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και καλός αυτοδιοικητικός επειδή διαχειρίζεται καλά την επιχείρησή του.

Κόυνερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ