Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟλιγωρία και διοικητική ανεπάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού;

Ολιγωρία και διοικητική ανεπάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού;

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» του Θεόδωρου Παπαδόπουλου και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, όπου ήταν καλεσμένος μαζί με τον Θανάση Γαρούφα, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει στην αναφορά του δημοσιογράφου Θεόδωρου Παπαδόπουλο στο ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας Ευόσμου.

«Όσον αφορά το ΚΕΠ, δεν θέλω ν’ αφήσω αναπάντητο, ζητώ συγνώμη γιατί καθυστερήσαμε. Έχει ευθύνη η διοίκηση γιατί καθυστερήσαμε», είπε ο κύριος Σταυρίδης για να πάρει την παρακάτω απάντηση από το δημοσιογράφο:

«Αυτό το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Θα σας πω κιόλας, πολλές φορές έχω φιλοξενήσει τον κύριο Σωτηράκη και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από πέρσι. Ούτως ή άλλως δεν είναι καινούργιο το θέμα του ΚΕΠ. Απλά νομίζω είναι χαρακτηριστικό μιας ολιγωρίας μιας ανεπάρκειας διοικητικής; Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Όσο πιο κομψά μπορώ σας το λέω».

Πραγματικά ο δημοσιογράφος το περιέγραψε όσο πιο κομψά και «απαλά» μπορούσε. Πάντως ήταν τυχερός που ο κύριος Σταυρίδης δεν τον ρώτησε πού βλέπει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου στο γεγονός ότι δεν λειτουργεί το ΚΕΠ, όπως ρώτησε την «Αγκίδα» πού βλέπει την ευθύνη της διοίκησης στο γεγονός ότι δεν λειτουργεί το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

Απολαυστικός διάλογος δημοσιογράφου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου
«Είστε διοίκηση και έχετε την ευθύνη, κρίνεστε από τις πράξεις»
«Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω…»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ