Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω…»

«Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω…»

«Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω να αναφέρεστε λες και είμαστε πολίτες. Εσείς έχετε μία ευθύνη κι ο δήμαρχος σ’ αυτά τα θέματα. Εγώ μπορεί να είμαι απογοητευμένος, μπορεί να είμαι στεναχωρημένος, αλλά την ευθύνη κάποιος την έχει και πρέπει να την αντιλαμβάνεστε και να την αναλαμβάνετε».

Με τον παραπάνω τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στην επιλογή του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, να δηλώνει απογοητευμένος και στεναχωρημένος για διάφορα θέματα της αντιδημαρχίας του που δεν προχώρησαν όπως θα έπρεπε.

Ο κύριος Σταυρίδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον κύριο Γαρούφα, δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρο του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Ούτε ο δημοσιογράφος της Europe 1 δεν άντεξε τις λύπες και τις απογοητεύσεις του αντιδημάρχου Παιδείας και της διοίκησης Μανδαλιανού. Ούτε ο δημοσιογράφος της Europe 1 δεν άντεξε την τακτική της διοίκησης Μανδαλιανού να μιλάει και να συμπεριφέρεται λες και είναι στην αντιπολίτευση, μετά από τρεισήμισι χρόνια στη διοίκηση του δήμου.

Εξεγέρθηκε ο δημοσιογράφος της Europe 1 και ζήτησε από τη διοίκηση Μανδαλιανού να αντιλαμβάνεται και να αναλαμβάνει την ευθύνη. Προφανώς ο κύριος δήμαρχος θα τον κατέταξε αμέσως σ’ αυτούς που επιδίδονται σε ανθρωποφαγία σε βάρος της διοίκησής του.

Κιμ. Ο.

«Είστε διοίκηση και έχετε την ευθύνη, κρίνεστε από τις πράξεις»
Απολαυστικός διάλογος δημοσιογράφου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου
Ολιγωρία και διοικητική ανεπάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ