Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έφτιαξε η διοίκηση Μανδαλιανού

Ούτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έφτιαξε η διοίκηση Μανδαλιανού

Η πανδημία του κορονοϊού υποχρέωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου να συνεδριάζει επί δύο περίπου χρόνια είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου.

Χρειάζονται μερικοί μήνες για να γίνει η μελέτη και για να διαμορφωθεί η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη διοίκηση Μανδαλιανού δόθηκαν σχεδόν δύο χρόνια για να κάνει τη συγκεκριμένη διαμόρφωση.

Ούτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προσπάθησε να διαμορφώσει η διοίκηση Μανδαλιανού. Μία αίθουσα που δεν αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, που δεν έχει καλή ακουστική, που ο εξώστης χρησιμοποιείται ως αποθήκη, που όποιος θέλει να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση κάθεται πάνω από το κεφάλι των δημοτικών συμβούλων, που δεν υπάρχουν θέσεις για δημοσιογράφους, που τα καλώδια των μικροφώνων είναι εκτεθειμένα.

Ούτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προσπάθησε επί δύο χρόνια να διαμορφώσει η διοίκηση Μανδαλιανού, με αποτέλεσμα να ακούμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως για τα χάλια του ήχου της μετάδοσης της συνεδρίασης στις 28 Δεκεμβρίου έφταιγαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πατούσαν τα καλώδια.

Βέβαια, τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν τη συμφέρει να παρακολουθούν όσοι δημότες θέλουν τις συνεδριάσεις είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, γιατί κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους τα μέλη της διοίκησης χάνουν ψήφους. Είναι αντιληπτό πως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αντέχει την αντιπαράθεση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν έχει απαντήσεις. Αν είχε απαντήσεις θα έκανε απολογισμό έργου, τον οποίον δεν έκανε. Πέρα όμως από τα θέλω της διοίκησης Μανδαλιανού, η εικόνα της μετάδοσης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου δεν αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ