Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Πασχαλίδου δεν απείλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Η Μαρία Πασχαλίδου δεν απείλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού πήρε φόρα με τις προειδοποιήσεις ή τις προαναγγελίες για δικαστικές προσφυγές, καλά είναι να θυμόμαστε τη στάση που κράτησαν δημοτικοί σύμβουλοι απέναντι σε προσβολές.

Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου αρκετές φορές προσβλήθηκε από τη διοίκηση Μανδαλιανού με αποκορύφωμα την κουβέντα του δημάρχου που είπε ότι δεν μπορεί να ακούει ανοησίες.

Η κυρία Πασχαλίδου σε καμιά από τις προσβολές που δέχτηκε δεν άφησε ούτε υπονοούμενο πως υπάρχει περίπτωση να μηνύσει κάποιον για τις κουβέντες του ή τα λόγια του. Η κυρία Πασχαλίδου στις επιθέσεις που δέχτηκε απάντησε μόνο πολιτικά.

Προφανώς, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να απαντήσει πολιτικά και συνεχώς κραδαίνει τις δικαστικές διαμάχες. Αυτό που κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού από την αρχή σχεδόν της θητείας της προειδοποιώντας πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ή προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη, είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να περιορίζεται η κριτική απέναντί της. Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει να επιδείξει έργο, θα επιδείξει διάθεση για δικαστικές διαμάχες.

Σ.

Άλλη η αντίληψη του κυρίου Γαρούφα και άλλη του κυρίου Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ